Expeditie begeleiding

Expeditie begeleiding vindt plaats onder de naam van Outdoor Medicine. Marieke van Vessem, Marijn Sinkeldam, Rick van Uum en Remco Berendsen werken samen om uw expeditie medisch zo goed mogelijk voor te bereiden en wanneer de wens bestaat kunnen wij ook 24/7 bereikbaar zijn tijdens uw onderneming.

Stacks Image 95
Stacks Image 99

Missie

Grenzen verleggen en navigeren door uitdagingen met deskundige medische ondersteuning en voorbereiding

In de kern van onze missie staat het besef dat avontuur en ontdekking hand in hand gaan met inherente risico's, vooral in afgelegen en uitdagende omgevingen waar medische zorg beperkt of anders is dan wat men thuis gewend is.
 

Visie

Een Evenwicht tussen Avontuurlijke Uitdaging en Gezondheid

In het licht van onze missie, vormt onze visie zich rond het creëren van een evenwicht tussen het omarmen van avontuurlijke uitdagingen en het bieden van verantwoorde, deskundige medische zorg. We erkennen dat de essentie van een expeditie ligt in het verkennen van het onbekende en het aangaan van uitdagingen in afgelegen en veeleisende omgevingen. Tegelijkertijd is het onze diepste overtuiging dat deze avonturen moeten worden ondernomen met een grondige medische voorbereiding en een robuust medisch ondersteuningssysteem.

Page last updated: 26 March 2024
Stacks Image 45